L700 4-12x42M R4B

Lunetă telescopică cu dispozitiv laser de stabilire a distanţei de înaltă performanţă, pentru tragere la distanţe mari. Tehnologia laser Nikon de stabilire a distanţei elimină nevoia de a ghici setările de tragere, măsurând rapid şi corect distanţa până la ţintă. Puteţi activa laserul printr-o simplă apăsare de buton, determinând cu exactitate distanţa şi puteţi trage din orice poziţie, economisind secunde preţioase de utilizare succesivă a dispozitivului de stabilire a distanţei şi a lunetei telescopice.

Rapidă, exactă şi uşor de manevrat, această avansată lunetă telescopică cu dispozitiv de stabilire a distanţei facilitează mai mult ca niciodată tragerea la distanţe mari.

 

Functii cheie:

Măsurare uşoară a distanţei până la o ţintă.

Măsurare continuă, timp de 12 secunde: începe imediat după pornirea lunetei.

Dispozitiv confortabil de activare laser cu control la distanţă: asigură o funcţionare lină şi poate fi ataşat cu uşurinţă la majoritatea armelor de foc

interval de mărire 4-12x: asigură performanţe de excepţie pentru tragerea de la distanţe medii până la distanţe mari.

Lentilă obiectiv de 42 mm pentru imagini clare.

Reticul #4.

Ocular cu focalizare rapidă: focalizează rapid asupra reticulului, pentru reglări uşoare.

Obiective cu acoperire multi-strat pentru imagini clare şi luminoase, cu culori bine echilibrate.

Domeniu extins de utilizare: între -10 şi +50 C˚.

Ajustarea devierii şi înălţării prin rotire manuală: realizată în mişcări precise, cu sunet de clic ¼ la oprire după fiecare MOA (până la maxim 40 MOA).

Etanşă  (până la 2 m timp de 5 minute), cu compartiment al acumulatorului rezistent la apă.

Posted by on februarie 14, 2012. Filed under Lunete de vanatoare, Optica. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.