Ansamblu conector 3 Keys

Ansamblu conector RM30

 Compatibil cu lanternele M20-S, M20S-X, M20S-C, M30 Olight

 

Noul buton remote este unic pe piata, avand in afara de modul on/off si selector digital al fluxului luminos (in plus sau in minus). Intensitatea se regleaza digital cu praguri de 5 lumeni. Fara remote intensitatea se poate regla doar pe 3 nivele prestabilite+stroboscop. Atentie: intrerupatorul nu are functia stroboscop!!!

Este singurul buton de pe piata ce are functia ON permanenta. Restul butoanelor activeaza lanterna doar pe timpul apasarii butonului. La acest model odata apasat butonul ON, lanterna ramane pornita pana la o noua apasare a acestuia.

 

Ansamblul conector pentru lanterna de la OLIGHT este special conceput pentru lanternele tactice.

Acesta este dotat cu senzori interni conectati paralel la modulul comutatorului cu arc din otel pentru o functionare mai sigura.

Astfel, comutatorul activeaza lanterna prin aplicarea unei presiuni usoare cu degetele.

Adaptorul ce vine conectat la lanterna este din aluminiu categoria T6 cu finisaj anodic puternic de tip III pentru rezisenta impotriva zgarieturilor.

Rezistent la apa conform standardului IPX-8.

Posted by on noiembrie 10, 2012. Filed under Alte Produse. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.