Steluta Cold Steel SURE STRIKE

steluta
Descriere Scurta:

Folosite in China si in Japonia timp de secole, aceste stelute de aruncat Sure Stike cu patru varfuri, fabricate din otel carbon 1055 nu rateaza tinta aproape niciodata. Sunt ideale pentru cei pasionati de sportul aruncarii la tinta.

Tuturor le plac cutitele de aruncat. Sportul simplu de a arunca un cutit  este distractiv, si nici un sunet nu este mai satisfacator decat acela pe care il face un cutit atunci cand este aruncat si loveste si se infige intr-o tinta de lemn. Nici pentru un incepator, nici pentru un aruncator mai experimentat nu este placut sa ratezi tinta.  O solutie pentru ca acest lucru sa nu se intample sunt stelutele pentru aruncat. Aceste arme au fost folosite timp de secole in China si Japonia. ele sunt nimic mai mult decat o piesa plata din otel cu trei sau mai multe varfuri. Daca o arunci peste umar, ca pe o minge de baseball, pe sub mana sau de la spate ca pe o farfurie zburatoare, ea loveste tinta in acelas loc aproape de fiecare data.

SKU:                                                    80SSC
Lungime totala:                              14.6 cm (diametru)
Grosime:                                           2 mm
Model:                                                ST93139890
Producator:                                     Cold Steel
Greutate:                                           79 g
Posted by on februarie 11, 2013. Filed under Cutite. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.