Aparat cu ultrasunete impotriva soarecilor, gandacilor, furnicilor, puricilor.

antipurici
Descriere

Aparat modern ce se bazeaza pe ultimele cercetari privind modul de viata al daunatorilor( soareci, gandaci, purici, furnici, etc.) Aparatul emite ultrasunetele in frecventa variabila ce provoaca dureri si disconfort daunatorilor, si determina parasirea ariei de actiune. Intensitatea si frecventa variabila a ultrasunetelor ataca sistemul nervos si auditiv fapt ce conduce in final la parasirea habitatului de catre acesti daunatori intilniti frecvent in gospodarii cum sunt soareci, gandaci, furnici, purici. Rezultatele apar de regula dupa 2-6 saptamini de functionare non stop. Este obligatoriu sa lasati in continuare aparatul in functiune altfel daunatorii pot revenii. Ultrasonic Pestrepeller AN900 nu deranjeaza oamenii si animalelele domestice si nici nu interfereaza cu aparatele electronice. Date Tehnice

Frecventa: 21000- 25000Hz.

Suprafata de actiune: 180-230 mp

Alimentare: AC 220-240 V, 50/60 Hz

Putere: 1,5 Watts

Instalare si functionare

Aparatul se va amplasa de preferat central, direct in priza de 220-240 V. Mutati intrerupatorul pe ON si ledul rosu va clipi intermitent aratind astfel ca aparatul functioneaza. Este recomandat sa nu-l asezati pe obiecte fonoabsorbante (covoare,perne, etc). Ultrasunetele se propaga in toata incaperea prin lovire si ricosare de obiecte si pereti, obiectele moi (absorbante de sunete) atenueaza puterea de emitere.

Ultrasonic Pestrepeller AN900 se recomanda a fi utilizat in gospodarii, locuinte, magazii, restaurante, magazine, depozite ,etc. pentru a scapa de soareci, gandaci, purici, furnici, etc.

Posted by on februarie 11, 2013. Filed under Dispozitive anti-animale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.