Dispozitiv anti-pasari P2R

p2r
Descriere:

Aparatul Sonic Bird se utilizeaza pentru a alunga si a tine la distanta specii de pasari precum randunele,porumbei, grauri, ciori, vrabii, etc. Se bazeaza pe principiul redarii trilurilor de vanatoare ale pasarilor pradatoare (vultur, bufnita, soim) Prin aceasta metoda umana si ecologica se va rezolva problema acestor pasari nedorite fara a le face vreun rau acestora sau altor vietati. Pe langa acestea, dispozitivul mai poate fi utilizat si pentru a alunga rozatoare de camp si iepuri.

Date tehnice
– sursa alimentare: 220 – 240V / 50Hz;
– iesire adaptor: 12Vcc (inclus in pret)
– sunet emis: triluri vultur, soim, bufnita, uliu;
– acoperire: pana la 400mp (la VOLUM maxim);
– distanta de detectie sensor: 8m;

 

Informatii generale
Studiile sugereaza ca unul dintre cele mai eficiente moduri de alungare a pasarilor este de a folosi trilurile de pericol ale altor pasari. Cand detectorul electronic detecteaza intrarea pasarilor in raza sa de actiune, aparatul emite triluri de primejdie (maxim 120 decibeli) care este inregistrat pe un microcip din unitate. Detectorul foloseste cel mai nou tip de radar iar sunetele emise nu sunt “deranjante” pentru om. Acest sistem este testat ca fiind un mod eficient de a speria si indeparta pasarile pe o suprafata de pina la 400 mp, fara a le ucide sau rani. Pe langa acestea, dispozitivul poate fi utilizat si pentru a alunga rozatoare de camp si iepuri.

Aparatul poate fi utilizat in 2 moduri printr-un comutator:
1. AUTO – Aparatul Sonic Bird va emite trilurile de primejdie ale pasarilor pradatoare la fiecare 5 – 30 de minute automat pe durata zilei. Se poate ajusta volumul la nivelul dorit. Fotocelula incorporata va dezactiva acest mod de functionare in intuneric, atunci cand activitatea majoritatii pasarilor este aproape nula. De asemenea, puteti opri dispozitivul setand switch-ul pe OFF.

2. PIR MODE – Cind detectorul electronic detecteaza intrarea pasarilor in raza sa de actiune, aparatul emite triluri de primejdie (maxim 120 decibeli) care este inregistrat pe un microcip din unitate. Detectorul foloseste cel mai nou tip de radar iar sunetele emise nu sunt “deranjante” pentru om . Aparatul va proteja o suprafata, cu un unghi de emitere de 130 grade si o distanta de detectie de aprox. 8 metri. In momentul in care este detectata vreo pasare sau alta vietuitoare in aceasta zona, dispozitivul declanseaza sunetele de primejdie pentru a speria intrusul.

Posted by on februarie 11, 2013. Filed under Dispozitive anti-animale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.