Aparat impotriva cainilor agresivi

Stoc: in stoc

Aparat portabil cu ultrasunete tine la distanta intr-un mod efectiv si uman cainii nedoriti! Noul, avansatul, multifunctionalul Dog Chaser este modalitatea cea mai umana si efectiva de a determina cainii nedoriti sa paraseasca proprietatea.

Dog Chaser ajuta la stabilirea unei zone de protectie intre utilizator si cainii nedoriti cu ultrasunete. Poate functiona de asemenea ca un mijloc de dresaj, folosindu-l impreuna cu un limbaj verbal si comenzi ale mainilor. Echipat cu leduri stralucitoare, Dog Chaser poate functiona si ca lanterna.

Specificatii:

– Lanterna: apasati si tineti pentru a porni lanterna
– Alungare: apasati si tineti indreptat aparatul Dog Chaser catre cainii nedoriti, undele ultrasunete combinate cu lumina care se aprinde si se stinge foarte repede asigura efectul de indepartare. Undele ultrasunte sunt inaudibile pentru oameni.
– Instruire: apasati si tineti butonul in acelasi timp cu utilizarea de comenzi verbale sau ale mainilor pentru a instrui proprii caini.

Caracteristici:

– Dimensiuni: 12,1×4,5×2,4 cm
– Greutate: 55 grame
– Alimentarea cu energie: 1x 9V baterii alcaline (bateria este inclusa )
– Frecventa: intre 20,000Hz – 25,000Hz ; presiunea sonora: 135dB
– Raza de actiune: pina la 12 m

Posted by on noiembrie 30, 2012. Filed under Dispozitive anti-animale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.