Arbaleta Comando Tiger

Arbaleta Comando Tiger

Descriere:

Arbaleta Comando Tiger
Spre deosebire de arcul cu sageti, arbaleta este o arma cu efect mult mai distructiv.
Arbaleta a fost proiectata pentru a putea trage sageti destinate sa strapunga cele mai groase armuri.
In acest scop, patul de lemn avea atasat un arc masiv din otel.
Armarea acestuia era imposibila pentru forta bratelor unui om obisnuit, problema fiind rezolvata prin actionarea unui mecanism cu scripeti si roti dintate.
Arbaleta Comando Tiger este construita din materiale plastice si rasini sintetice, ceea ce o face mai usoara si confortabila.

SPECIFICATII:
– lungime: 88.9cm (35”)
– latime: 74.42cm (29,3”)
– distanta maxima parcursa de sageata: 150m
– distanta efectiva de tragere: 50m
– viteza sagetii la plecarea din arbaleta: 74m/s
– forta de armare: 68kg

ACCESORII:
– dispozitiv de armare: 1buc
– chei: 1set

 

Pentru achizitionarea unei arbalete:

In conformitate cu prevederile Legii nr. 295/2004 privind regimul armelor si munitiilor, republicata, arbaletele fac parte din categoria armelor neletale supuse notificarii asa cum sunt prevazute la categoria D, pct. 30 din Anexa Legii.
Procurarea acestei categorii de arme precum si a munitiei aferente, de catre cetatenii romani si rezidentii statelor membre cu domiciliul, resedinta sau, dupa caz, locul de rezidenta in Romania, precum si strainii cu sedere legala in Romania, care au implinit varsta de 18 ani, se poate face de la orice armurier si, dupa caz, intermediar care comercializeaza astfel de arme, numai in baza dovezii notificarii eliberata de structura arme, explozivi si substante periculoase in a carei raza teritoriala are domiciliul sau resedinta cumparatorul.

Posted by on martie 18, 2013. Filed under Arbalete. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.