Arbaleta Jaguar 44

Arbaleta Jaguar 44

Descriere:

Arbaleta Jaguar 44

Construita din aluminiu si bratele din fibra de sticla, cu suficienta putere pentru orice joc, Jaguar 44 nu va va dezamagi.
Este un produs de incredere, robust, puternic, rapid si precis.
Chiar daca sunteti nou in acest sport, sau cautati o arbaleta cu un pachet complet de caltate, fiabilitate si performanta, toate la un pret bun, incearca Jaguar 44.

SPECIFICATII:
– lungime: 89.92cm (35.4”)
– latime: 92.71cm (26.5”)
– distanta maxima parcursa de sageata: 80m
– distanta efectiva de tragere: 65m
– viteza sagetii la plecarea din arbaleta: 100m/s
– forta de armare: 75kg
– greutatea arbaletei: 8.3kg

 

Pentru achizitionarea unei arbalete:

In conformitate cu prevederile Legii nr. 295/2004 privind regimul armelor si munitiilor, republicata, arbaletele fac parte din categoria armelor neletale supuse notificarii asa cum sunt prevazute la categoria D, pct. 30 din Anexa Legii.
Procurarea acestei categorii de arme precum si a munitiei aferente, de catre cetatenii romani si rezidentii statelor membre cu domiciliul, resedinta sau, dupa caz, locul de rezidenta in Romania, precum si strainii cu sedere legala in Romania, care au implinit varsta de 18 ani, se poate face de la orice armurier si, dupa caz, intermediar care comercializeaza astfel de arme, numai in baza dovezii notificarii eliberata de structura arme, explozivi si substante periculoase in a carei raza teritoriala are domiciliul sau resedinta cumparatorul.

Posted by on martie 18, 2013. Filed under Arbalete. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.